Google+

Avem si in Moldova un Conor McGregor. Luptatorul de K1 Dumitru Sirbu spune ca este deseori confundat si comparat cu starul din UFC - VIDEO

Avem si in Moldova un Conor McGregor. Luptatorul de K1 Dumitru Sirbu spune ca este deseori confundat si comparat cu starul din UFC - VIDEO
Embed:

Avem si in Moldova un Conor McGregor. Luptatorul de K1 Dumitru Sirbu spune ca este deseori confundat si comparat cu starul din UFC. Este o motivatie in plus pentru el, inainte de superduelul cu Stanislav Renita, de la gala de pe 9 decembrie.


Dumitru Sirbu seamana cu irlandezul Conor McGregor nu doar la exterior – in ring este la fel de motivat. Sirbu spune ca de mai mult timp este comparat cu McGregor. Recent, in transport public, a fost confundat cu luptatorul irlandez din UFC. Dumitru stie de ce i se intampla asta. 

 

Dumitru SIRBU, LUPTATOR K1: “Cred ca mai mult din cauza barbei. ” 

 

 Nicanor TROCIN, ANTRENOR : “Cu maturizarea, tot mai tare si mai tare seamana. Mi-as dori ca temperamentul lui in lupta sa semene cu cel al lui McGregor. ” 

 

 Dumitru Sirbu se amuza atunci cand cineva ii spune ca seamana cu McGregor. Recunoaste ca urmareste luptele irlandezului si invata cate ceva din ele. 

 

Dumitru SIRBU, LUPTATOR K1: “Este un personaj interesant. Nu vreau sa spun ca este un luptator fenomenal, dar atitudinea lui, faptul ca mereu face show, este un exemplu pentru mine. ” 

 

 Cat despre meciul de box dintre Conor McGregor si Floyd Mayweather… 

 

Dumitru SIRBU, LUPTATOR K1: “A fost un show, cred ca. S-a stiut din start ce o sa fie. Doar s-au facut bani. ” 

 

 Sambata, la Gala K1 de la Chisinau, Dumitru Sarbu va da piept cu Stanislav Renita, intr-un superfight. 

 

Dumitru SIRBU, LUPTATOR K1: “Este un luptator puternic, un adversar pe cinste. O sa fie o lupta interesanta si o astept cat mai curand. ” 

 

Stanislav RENITA, LUPTATOR K1: “Am auzit ca vrea sa ma bata. Este bine ca e incapatanat, ca vrea sa castige, dar pe 9 decembrie o sa vedem care o sa fie mai puternic. ”

 

Renita nu este speriat de intalnirea in ring cu  McGregor de Moldova.

 

Stanislav RENITA, LUPTATOR K1: “Cred ca fiecare sportiv are un idol, spre care tinde, de la care ia exemplu. ” 

 

 Gala K1 va avea loc sambata, la Sala Polivalenta, din capitala. Turneul va include 15 lupte, iar Moldova va fi reprezentata de 19 sportivi. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Sport
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn