Google+

Campioana a revenit acasa. Simona Halep a prezentat trofeul obtinut la Roland Garros pe Arena Nationala din Bucuresti - VIDEO

Campioana a revenit acasa. Simona Halep a prezentat trofeul obtinut la Roland Garros pe Arena Nationala din Bucuresti - VIDEO
Embed:

Campioana a revenit acasa. Simona Halep a prezentat trofeul obtinut la Roland Garros pe Arena Nationala din Bucuresti. La ceremonie au participat peste 15 mii de oameni, care au creat o atmosfera unica pentru a celebra primul trofeu de Grand Slam cucerit de Halep.

 

Pe Arena Nationala, in fata a peste 15 de mii de oameni care ii scandau numele, Simona Halep a ridicat deasupra capului trofeul de la Roland Garros. Extrem de emotionata, ea si-a amintit cum a crescut pana sa ajunga numarul 1 al tenisului mondial.

 

Simona HALEP, NUMARUL 1 MONDIAL: "Astazi am ajuns in tara si bucuria este mult mai mare. Mai mare chiar decat pe terenul central de la Paris. Mereu m-am antrenat aici, am crescut aici si mereu am crezut. Chiar daca provin dintr-o tara mai micuta, se poate face o performanta mare."

 

 Printre miile de fani prezenti pe Arena Nationala, s-a aflat si un tanar care a cerut-o de sotie pe Simona Halep, scriindu-si mesajul pe o foaie. In cadrul evenimentului, primarul Bucurestiului i-a oferit Simonei o placheta si cheia orasului.

 

Gabriela Firea a fost insa huiduita miile de oameni din Arena Nationala, in timp ce tinea un discurs. In drum de la aeroport spre cel mai mare stadion din Romania, Simona Halep a avut parte de o alta surpriza.

 

A fost oprita de politisti. Inspectorii de patrulare au dat dovada de inventivitate si umor. Simona Halep a cucerit sambata trofeul de la Roland Garros. Este primul turneu de Grand Slam castigat de romanca.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Sport
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn