Derby de nota 10, in Campionatul Angliei. Arsenal a castigat cu 4 la 2 meciul cu Tottenham, in care oaspetii conduceau cu 2 la 1. Si Liverpool a obtinut o victorie in partida cu rivala din oras, Everton.

Publicat:03.12.2018, 09:24

Arsenal a profitat de un penalty deja in minutul 9 al derby-ului londonez. Aubameyang a transformat lovitura de la punctul cu var. Tottenham a raspuns prin golul lui Dier, iar bucuria acestuia de dupa reusita i-a infuriat pe jucatorii de rezerva a lui Arsenal, care s-au imbrancit cu adversarii. 

In cateva momente, Tottenham a obtinut un penalty, pe care l-a executat cu brio Kane si oaspetii conduceau cu 2 la 1. Dupa pauza, insa, Arsenal a defilat. Aubameyang a inscris spectaculos si a egalat scorul. 

Apoi, Lacazette a adus-o pe Arsenal in avantaj, iar ultimul cuvant i-a apartinut lui Torreira, care a stabilit scorul final de 4 la 2.  Intr-un alt derby, al orasului Liverpool, cormoranii au invins-o pe Everton cu 1 la 0. Origi a marcat un gol neobisnuit, in al saselea minut de prelungiri. 

Totodata, Chelsea a trecut de Fulham cu 2 la 0. Pedro si Loftus-Cheek au inscris, pentru aristocrati, care ocupa locul 3 in campionat, cu 31 de puncte. Liverpool are 36 de puncte, iar lidera Manchester City - 38.