Real Madrid a ratat sansa de a egala la puncte marea rivala FC Barcelona. Galacticii au remizat pe terenul echipei Valencia, scor 2 la 2. Liderul Campionatului Spaniei ramane, totusi, Atletico Madrid.

Publicat:04.01.2016, 13:10

Meciul de pe stadionul Mestalla a inceput bine pentru Real Madrid. Oaspetii au marcat deja la primul atac consistent, prin Benzema. Valencia a fost, insa, pregatita. A pus presiune pe poarta madrilenilor si defensiva acestora a cedat. Pe finalul reprizei, Pepe a comis un fault in careu, iar arbitrul a dictat penalty. Dani Parejo a egalat scorul. In minutul 68, Real a ramas in inferioritate numerica. Kovacic a primit direct rosu pentru un fault extrem de dur. Chiar si asa, galacticii au marcat din nou, prin Bale, in minutul 82. Replica gazdelor a venit imediat. Paco Alcacer a inscris si a stabilit scorul final de 2 la 2. 


Real Madrid ramane pe locul 3 in Campionatul Spaniei, cu 37 de puncte la activ. FC Barcelona are 39, iar liderul Atletico Madrid – 41 de puncte. Barca are un meci mai putin jucat.