Dupa o serie de amanari, s-a jucat finala Copei Libertadores. Noua regina a Americii de Sud a devenit echipa River Plate. Aseara, in duelul decisiv contra rivalilor de la Boca Juniors, alb-rosii s-au impus cu scorul de 3 la 1. Dupa un meci echilibrat, River s-a dezlantuit in prelungiri, marcand doua goluri in ultimele 10 minute.

Publicat:10.12.2018, 11:29

Aseara s-a desfasurat mult asteptata confruntare dintre River Plate si Boca Juniors. In tur, pe legendarul stadion “La Bombonera” a fost inregistrat un egal cu scorul de 2 la 2. Astfel, marea campioana urma sa fie decisa in retur. Startul de meci a fost unul tensionat, abia spre finalul primei reprize, Benedetto a deschis scorul pentru Boca. 

Timp de jumatate de ora, oaspetii s-au aflat la carma partidei. In minutul 68, atacantul Lucas Pratto a spart lantul ghinionului si a marcat primul sau gol al sezonului. 
Dupa 90 de minute, tabela arata scorul de 1 la 1. In prelungiri, cei de la River Plate si-au luat partida pe cont propriu. Mai intai au marcat in minutul 109 prin Quintero, apoi la ultima faza a meciului, Martinez a profitat de iesirea portarului advers si a inscris pe contraatac, in poarta goala. 

Din motive de securitate, marea finala s-a disputat la Madrid. Chiar si asa, capitala Spaniei a fost pe butoiul cu pulbere, peste cinci mii de politisi si jandarmi au asigurat cu greu ordinea pe parcursul zilei de ieri.