Julio Baptista, cel mai renumit stranier din istoria fotbalului romanesc, a dus in eroare conducerea lui CFR Cluj. Fiind accidentat grav de mult timp, nu a anuntat medicii despre problemele sale de sanatate. Dupa ce s-a aflat despre asta, starul brazilian a fost nevoit sa plece sa se trateze la Barcelona.

Publicat:28.11.2018, 13:14


Transferul lui Baptista la CFR Cluj se anunta a fi o bomba. In aceasta vara, fostul international brazilian, fiind liber de contract, a fost ofertat de catre feroviari. Supranumit “Bestia”, fotbalistul a profitat de statutul sau impunator si a ignorat, initial, sa treaca aprobarea medicala. In scurt timp, toate actele au fost pregatite, iar cele doua parti au ajuns la un numitor cumun.

Baptista a semnat cu CFR un contract valabil pentru un an. Astfel, brazilianul a devenit cel mai bine platit fotbalist din Campionatul Romaniei. Salariul atacantului ajunge pana la 500 de mii de euro pe an. Fanii clujeni s-au bucurat cand au aflat despre transferul lui Baptista, la fel ca si colegii sai de echipa.

In cele trei luni de la transferul in Romania, Baptista si-a facut doar de 2 ori aparitia pe teren. Fostul jucator de la Real Madrid, Arsenal sau Sevilla, a fost mai mult preocupat  de aparitiile sale pe retelele de socializare, decat de antrenamentele cu echipa.

Recent, starul brazilian a fost nevoit sa treaca controlul medical, iar anuntul doctorilor a socat conducerea echipei. Fotbalistul are bursita, iar cartilajele genunchiului sunt afectate. Astfel, Baptista a plecat din cont propriu sa se trateze la Barcelona.