Ore numarate pana la primul meci al Sheriff-ului in cupele europene. Tiraspolenii intalnesc campioana Albaniei, Kukesi, in turul doi preliminar din Champions League. Sheriff este favorita la casele de pariuri.

Publicat:12.07.2017, 13:01

Campioana Moldovei, Sheriff, intalneste astazi formatia Kukesi in cadrul turul doi preliminar din Champions League. Ambele echipe au efectuat antrenamentul oficial. Jucatorii tiraspolenilor sunt optimisti inaintea partidei.

Veaceslav POSMAC, JUCATOR SHERIFF: “Un meci de Liga Campionilor, nu unul oarecare. Cu atât mai mult, soarta calificarii se decide în doua meciuri. Cred ca fiecare sportiv trebuie sa aiba emotii.”

 
Mateo SUSIC, JUCATOR SHERIFF: “Meciul cu Zaria a aratat ca se lucreaza bine la antrenamente. Fiecare jucator îndeplineste indicatiile antrenorului.”

Roberto BORDIN, ANTRENOR SHERIFF: “Este cel mai puternic club din Albania. Echipa care niciodata nu lasa mâinile jos. Kukesi are jucatori buni, de temut la care trebuie sa fim atenti.”

Inainte de a veni in Republica Moldova, 8 jucatori de la Kukesi au fost audiati, fiind banuiti ca au participat la un meci aranjat.

Toti fotbalistii insa au facut deplasarea la Tiraspol. Partida dintre Sheriff si Kukesi se va disputa astazi, de la ora 20, la Tiraspol.