Google+

Prima medalie la Campionatul European de haltere pentru Nationala Moldovei. Proba la care Iurie Dudoglo a luat bronzul - VIDEO

Prima medalie la Campionatul European de haltere pentru Nationala Moldovei. Proba la care Iurie Dudoglo a luat bronzul - VIDEO
Embed:

Nationala Moldovei a cucerit prima medalie la Campionatul European de haltere. Iurie Dudoglo a obtinut bronzul in proba aruncat a categoriei de greutate de 62 de kilograme. In acelasi timp, moldoveanca Cristina Iovu, care evolueaza pentru Romania, a devenit campioana europeana la 53 de kilograme.

 

Iurie Dudoglo a fost primul moldovean care a intrat in concurs la Campionatul European, ce se desfasoara in orasul Forde din Norvegia. Sportivul nostru a inregistrat un rezultat de 128 de kilograme in proba smuls si s-a clasat pe locul 4. Apoi, insa, la aruncat, Iurie Dudoglo a venit cu o performanta de 156 de kilograme. 

 

Rusul Feliks Halibekov a ridicat tot 156 de kilograme, insa Iurie Dudoglo, avand o greutate mai mica, a castigat medalia de bronz. In total, in cele 2 probe, moldoveanul a acumulat 284 de kilograme si s-a clasat pe locul 5. In zilele urmatoare, la Campionatul European de haltere, tara noastra va fi reprezentata de alti 3 moldoveni: Alexandru Spac, Alexandru Dudoglo si Natalia Priscepa. Intre timp, halterofila din Moldova, Cristina Iovu, care reprezinta acum Romania, a devenit campioana europeana la categoria de greutate de 53 de kilograme. 

 

Cristina Iovu a cucerit medalia de bronz la smuls, aur la aruncat si aur la total, cu un rezultat de 210 kilograme.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Sport
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn