Probleme pentru campioana NBA. Golden State a suferit 3 infrangeri, in ultimele 4 etape ale competitiei. Noaptea trecuta, razboinicii au fost invinsi, acasa, de Oklahoma.

Publicat:07.02.2018, 15:32


Oklahoma venea dupa o serie de meciuri dezastruoase, dar a gasit un mod formidabil de a iesi din criza. Thunder a facut legea chiar pe terenul campioanei, Golden State Warriors. Vedetele echipei, Paul George si Russel Westbrook, au rupt randurile defensivei adverse si au acumulat, in doi, 72 de puncte. Oklahoma City Thunder a castigat meciul central al etapei, scor 125 la 105. 

Oklahoma ocupa locul 5, in Conferinta de Vest din NBA, iar Golden State ramane lidera. Intre timp, intr-un alt meci, baschetbalistul grec Giannis Antetokounmpo a reusit unul dintre cele mai spectaculoase dunk-uri ale sezonului. 

Echipa lui Giannis, Milwaukee Bucks, a castigat meciul cu New York Knicks, scor 103 la 89. O alta faza superba a reusit-o Blake Griffin. Baschetbalistul lui Detroit a fost faultat si a aruncat mingea, cu spatele la cos. Cosul, insa, nu a fost inregistrat, pentru ca arbitrul a oprit jocul inainte de aruncare.