McGregor a avut probleme cu mafia irlandeza.

Publicat:07.12.2017, 06:41

Conor McGregor a ajuns la aproape 200 de milioane de dolari castiguri din luptele pe care le-a avut pana acum. Acesta a castigat 140 de milioane doar din meciul cu Mayweather, restul fiind castigate din meciurile pe care le-a avut in UFC.

Irlandezul pare sa isi traiasca viata la maximum, fiind prezent la tot felul de petreceri, emisiuni si evenimente alaturi de vedete ca Irina Shayk sau Lewis Hamilton. Lucrurile erau sa deraieze insa putin in urma cu doua saptamani, dupa un incident intr-un bar.

McGregor l-a lovit pe tatal unui gangster extrem de periculos din Dublin, iar clanul din care acesta face parte i-a cerut aproape 1 milion de euro pentru a face incidentul uitat.

Desi a negat vehement incidentul, tatal lui McGregor a avut o declaratie interesant: "95% din ce s-a speculat sunt minciuni, restul de 5% este doar exagerat", a spus acesta.

Cert este ca lucrurile s-au linistit dupa ce s-a speculat ca McGregor a platit banii pentru a se face pace. Intrebat zilele trecute la o emisiune despre incidentul cu mafia irlandeza, Conor a raspuns intr-un mod sfidator: "Mafia? Nu am probleme cu mafia. Eu sunt mafia!".