Au pierdut, dar pastreaza sanse la calificarea in urmatoarea etapa. Sheriff Tiraspol a fost invins de Hapoel Beer Sheva, in deplasare, scor 2 la 3, in turul secund preliminar al Ligii Campionilor. Viespile au jucat o mare parte a meciului in zece oameni.

Publicat:13.07.2016, 08:12

Cele mai bune echipe a sezonului trecut din Israel si Moldova, au oferit un meci spectaculos. Sheriff a reusit sa deschida scorul in minutul 21, prin Ivancic. In cateva momente, in urma unui corner, arbitrul a considerat ca fundasul oaspetilor Aliti a faultat in careu si a dictat penalty.

Jucatorul Sheriff-ului a primit cartonasul galben, care era al doilea, si a fost eliminat. Portarul viespilor, Mitrev a blocat lovitura de la punctul cu var, insa Hapoel Beer Sheva a gasit golul egalizator mai tarziu. Ogu a marcat pe final de repriza. 
Israelienii au jucat ofensiv din startul partii secunde. Au obtinut un nou penalty, dupa un fault al unui fundas tiraspolean in careu. Barda a transformat lovitura de la 11 metri. Sheriff a raspuns prin sutul violent al lui Brezovec, dupa care mingea a lovit bara, apoi portarul si a intrat in plasa.  

Sheriff a fost aproape de a scoate un egal, insa, in minutul 88, arbitrul a dictat un penalty controversat in poarta viespilor. Radi a marcat si le-a adus victoria gazdelor, scor 3 la 2. Sheriff pastreaza sanse la calificarea in runda a doua preliminara a Ligii Campionilor. Returul, de la Tiraspol, este programat pentru 19 iulie.