Columbia gazduieste spectacolul fotbalului in sala. Cele mai bune echipe ale lumii s-au adunat la a 8-a editie a Cupei Mondiale. Brazilia viseaza la al saselea titlu, dupa ce a invins Australia cu scorul de 11 la 1. Se marcheaza si multe goluri superbe.

Publicat:15.09.2016, 09:02

Portugalia s-a distrat in meciul cu Panama, pe care l-a castigat cu 9 la 0. Cea mai buna performanta a lusitanilor la Cupa Mondiala a fost locul 3, ocupat in anul 2000. Un gol splendid a fost marcat si de spanioli, in meciul cu Iranul. 

Spania s-a impus cu scorul de 5 la 1 si viseaza la al treilea titlu mondial. Echipa care poate sa-i strice planurile este nationala Braziliei. Selecao a castigat si al doilea meci din grupa, in fata Australiei, scor 11 la 1. 

Brazilia s-a calificat in optimi de finala si se apropie de al saselea titlu mondial. In faza eliminatorie au avansat, intre timp, si echipele Rusiei si Italiei. Rusii au  batut Egiptul, scor 6 la 1, iar italienii au castigat meciul cu Guatemala cu 5 la 1. Cupa Mondiala de futsal, desfasurata in Columbia, se va incheia pe 1 octombrie.