Simona Halep a ajuns acasa, la doua zile de la marea finala de la Australian Open, pierduta dupa o serie de meciuri absolut admirabile.

Publicat:29.01.2018, 17:18

A fost întâmpinata cu aplauze si zâmbete calde de catre toti cei prezenti la Aeroportul Henri Coanda. Simona parea obosita, asa cum e si normal dupa cel mai greu turneu al carierei sale, dar si dupa un zbor extrem de lung din Australia.


Simona a refuzat propunerea Federatiei Romane de Tenis de a fi primita în salonul oficial al Aeroportului Otopeni, asa ca a sosit acasa ca toti ceilalti pasageri. Vizibil obosita, sportiva nu a stat decât foarte putin în fata jurnalistilor si a fanilor.


Simona a venit însotita de mama ei si de unul dintre membrii staff-ului sau, fostul jucator de tenis Andrei Pavel. Tatal campioanei a asteptat-o la aeroport, iar în haosul creat abia a apucat sa îsi îmbratiseze fata.


Avionul Simonei a aterizat in jurul orei 11:05. Românca a facut escala la Doha.

Simona Halep le-a transmis jurnaliştilor prezenţi ca va raspunde doar la trei întrebari: “Trei întrebari şi plec!”, a declarat Simona.

“Sunt epuizata, trebuie sa fac niste teste pentru accidentarile pe care le am. Carolina a jucat foarte bine si a meritat sa câstige. Am mai fost aproape de un trofeu de grand slam, bineînteles ca este trist ca nu am putut sa câstig, dar viata merge înainte, e doar un meci de tenis si sper la urmatoarea finala, daca voi ma avea ocazia sa o joc, sa câstig. Va multumesc”, a spus Halep, în fata unei multimi de camere, reprezentanti mass-media si fani, scrie News.ro

Întrebata cum se simte Simonei Halep, mama ei a declarat: “Bine, bine.”

Printre susţinatori s-a aflat şi tatal Simonei, vizibil emoţionat de performanţa realizata de fiica sa, pe tot parcursului turneului de la Australian Open.

Pe Simona o asteapta doua saptamâni de vacanta în familie, apoi cel mai probabil se va alatura României la Fed Cup în meciul împotriva Canadei, de pe 10 februrarie.