Tenisul e marea si singura iubire a Simonei Halep. Ziua Indragostitilor o prinde singura si in acest an pe cea mai buna romanca din tenis.

Publicat:06.02.2018, 08:51

„Vreau multi copii, dar nu ma grabesc. Întâi tenisul si apoi o familie”, a marturisit ea într-un interviu cu Andreea Esca.

Din cele 3 finale de Grand Slam pierdute, Simona Halep ar rejuca-o doar pe cea de anul trecut, de la Roland Garros. E sigura ca ar câstiga, dupa ce a primit sfaturile pretioase ale bunicii ei de 85 de ani.

De ziua lui Gheorghe Hagi, Andreea Esca am avut întâlnire cu Simona Halep, asadar, nu puteau începe decât asa: “La multi ani.”

 Andreea Esca: „Si daca tot am intrat în cor, adica în hora machedoneasca, o întreb pe Simona cum se face de eu, ca invitat, am plecat de la o nunta a unor aromâni, cu bani?”

Simona Halep: Acum nu se mai dau...”

Andreea Esca: M-a lamurit si ca ar fi corect sa-i spunem Hlambura, nu flamura steagului tinut de cel care conduce dansul si m-a învatat si pasii corecti. A fost mult mai usor pentru mine decât lectia de tenis care a urmat.

Ma uit la Simona cât e de matura la 26 de ani si ma întreb de ce anume i-o fi dor copilului Simona Halep?”

Simona Halep:Sincera sa fiu, mie îmi place foarte mult şi când merg acasa manânc mamaliga cu brânza şi smântâna. Aşa am crescut cu ea şi mereu când vine mama aici, la Bucureşti, sau când merg eu la Constanţa, manânc.”

Andreea Esca: „Ai trei momente despre care ai putea sa spui ca ţi-au schimbat viaţa?”

Simona Halep: „Pentru cariera sportiva, cu siguranţa prima mişcare a fost la 14 ani, când am început sa cred şi sa îmi doresc sa ajung jucatoare de tenis profesionist. Dupa aceea, mutarea la Bucureşti, pe la 16-17 ani şi, bineînţeles, operaţia – care a fost poate cel mai mai important lucru pe care l-am facut ca sa pot sa ajung atât de sus în tenis.”

Andreea Esca: „Adica operaţia de micşorare a sânilor.”

Simona Halep: „Singura operaţie pe care am facut-o.”

Andreea Esca: „Dar bunica ta, îţi mai spune ea cum sa joci?”

Simona Halep:Era foarte suparata ca n-am mai putut sa câştig doua game-uri în finala, ca sa câştig eu trofeul. Sta la televizor şi îmi spune sa o alerg pe adversara. Ca de ce îi dau la mâna? Deci şi ea ştie tenis acum, deşi are 85-87 de ani.”

Andreea Esca: „Milioane de oameni ar vrea sa o întâlneasca pe Simona, dar asta nu inseamna ca nu-si doreste si ea sa cunoasca celebritati.”

Simona Halep: Pe Julia Roberts, pentru ca mi-a placut foarte mult filmul „Pretty Woman” şi l-am vazut de un milion de ori. Mi-ar placea sa o întâlnesc, sa vad cum e în viaţa reala.”

Andreea Esca: „În agenda ei de telefon îi are pe Andrea Agassi, Steffi Graf si îl admira enorm pe Roger Federer. Dar întrebarea este: Cu cine ti-ar placea sa te blochezi in lift?”

Simona Halep:Nu stiu cu cine mi-ar placea sa ma blochez, dar ar vrea sa il cunosc pe Gerard Butler. Îmi place şi mi-a placut dintotdeauna.”

Andreea Esca: Acesta este oare tipul ei de barbat? Sau cum ar trebuie sa fie unul ca sa-i fie pe plac?

Simona Halep: „Sa fie sensibil, sa fie blând – adica sa se poarte frumos cu mine – şi sa ţina la mine ca persoana. Partea fizica mi se pare ca este pe planul doi, cea sufleteasca este cea mai importanta.”

Andreea Esca: „Iubesti pe cineva acum?”

Simona Halep: „Nu, acum nu exista nimeni. Dar sunt deschisa şi mi-aş dori sa întâlnesc iubirea.”

Andreea Esca: „Pentru moment asadar, singura ei dragoste ramâne tenisul.”

Simona Halep: „Cinci ani cu siguranţa voi mai juca. Daca e sa întâlnesc pe cineva şi sa ma casatoresc, mi-ar placea sa mai sa joc, însa atunci când ma voi hotarî sa fac un copil, n-aş mai vrea sa mai joc şi n-aş mai vrea sa revin. N-aş vrea sa îl iau cu mine sa calatorim prin toata lumea.”

Andreea Esca: „Simona nu stie înca daca va juca în echipa României de Fed Cup, la Cluj , dar stie sigur ca daca ar putea sa repete una dintre cele 3 finale de Grand Slam aceasta ar fi cea de la Roland Garros.

Simona Halep: „A fost cea mai dureroasa înfrângere, pentru ca am fost foarte foarte aproape. Am simţit ca nu trebuia sa îl pierd. A început ea sa joace foarte bine, iar eu n-am mai riscat foarte mult. Daca eu din momentul acesta în momentul de atunci, cred ca aş fi câştigat meciul acela.”

Pâna la urmatorul meci în care vom striga cu toti „Hai, Simona”, ea este un idol în fiecare zi nu numai pentru noi, ci si pentru copiii de la scoala sociala care-i poarta numele.