Google+

Simona Halep, interviu exclusiv pentru Andreea Esca. Cele 3 momente care i-au schimbat viata

Tenisul e marea si singura iubire a Simonei Halep. Ziua Indragostitilor o prinde singura si in acest an pe cea mai buna romanca din tenis.

 

„Vreau mulţi copii, dar nu mă grăbesc. Întâi tenisul şi apoi o familie”, a mărturisit ea într-un interviu cu Andreea Esca.

 

Din cele 3 finale de Grand Slam pierdute, Simona Halep ar rejuca-o doar pe cea de anul trecut, de la Roland Garros. E sigură că ar câştiga, după ce a primit sfaturile preţioase ale bunicii ei de 85 de ani.

 

De ziua lui Gheorghe Hagi, Andreea Esca am avut întâlnire cu Simona Halep, aşadar, nu puteau începe decât aşa: “La mulţi ani.”

 

 Andreea Esca: „Şi dacă tot am intrat în cor, adică în horă machedonească, o întreb pe Simona cum se face de eu, ca invitat, am plecat de la o nuntă a unor aromâni, cu bani?”

Simona Halep: Acum nu se mai dau...”

Andreea Esca: M-a lămurit şi că ar fi corect să-i spunem Hlambura, nu flamura steagului ţinut de cel care conduce dansul şi m-a învăţat şi paşii corecţi. A fost mult mai uşor pentru mine decât lecţia de tenis care a urmat.

Mă uit la Simona cât e de matură la 26 de ani şi mă întreb de ce anume i-o fi dor copilului Simona Halep?”

Simona Halep:Sinceră să fiu, mie îmi place foarte mult şi când merg acasă mănânc mămăligă cu brânză şi smântână. Aşa am crescut cu ea şi mereu când vine mama aici, la Bucureşti, sau când merg eu la Constanţa, mănânc.”

Andreea Esca: „Ai trei momente despre care ai putea să spui că ţi-au schimbat viaţa?”

Simona Halep: „Pentru cariera sportivă, cu siguranţă prima mişcare a fost la 14 ani, când am început să cred şi să îmi doresc să ajung jucătoare de tenis profesionist. După aceea, mutarea la Bucureşti, pe la 16-17 ani şi, bineînţeles, operaţia – care a fost poate cel mai mai important lucru pe care l-am făcut ca să pot să ajung atât de sus în tenis.”

Andreea Esca: „Adică operaţia de micşorare a sânilor.”

Simona Halep: „Singura operaţie pe care am făcut-o.”

Andreea Esca: „Dar bunica ta, îţi mai spune ea cum să joci?”

Simona Halep:Era foarte supărată că n-am mai putut să câştig două game-uri în finală, ca să câştig eu trofeul. Stă la televizor şi îmi spune să o alerg pe adversară. Că de ce îi dau la mână? Deci şi ea ştie tenis acum, deşi are 85-87 de ani.”

Andreea Esca: „Milioane de oameni ar vrea să o întâlnească pe Simona, dar asta nu inseamna că nu-şi doreşte şi ea să cunoască celebrităţi.”

 

Simona Halep: Pe Julia Roberts, pentru că mi-a plăcut foarte mult filmul „Pretty Woman” şi l-am văzut de un milion de ori. Mi-ar plăcea să o întâlnesc, să văd cum e în viaţa reală.”

Andreea Esca: „În agenda ei de telefon îi are pe Andrea Agassi, Steffi Graf şi îl admira enorm pe Roger Federer. Dar întrebarea este: Cu cine ti-ar placea sa te blochezi in lift?”

Simona Halep:Nu stiu cu cine mi-ar placea sa ma blochez, dar ar vrea sa il cunosc pe Gerard Butler. Îmi place şi mi-a plăcut dintotdeauna.”

Andreea Esca: Acesta este oare tipul ei de bărbat? Sau cum ar trebuie să fie unul ca să-i fie pe plac?

Simona Halep: „Să fie sensibil, să fie blând – adică să se poarte frumos cu mine – şi să ţină la mine ca persoană. Partea fizică mi se pare că este pe planul doi, cea sufletească este cea mai importantă.”

Andreea Esca: „Iubesti pe cineva acum?”

Simona Halep: „Nu, acum nu există nimeni. Dar sunt deschisă şi mi-aş dori să întâlnesc iubirea.”

Andreea Esca: „Pentru moment aşadar, singura ei dragoste rămâne tenisul.”

Simona Halep: „Cinci ani cu siguranţă voi mai juca. Dacă e să întâlnesc pe cineva şi să mă căsătoresc, mi-ar plăcea să mai să joc, însă atunci când mă voi hotărî să fac un copil, n-aş mai vrea să mai joc şi n-aş mai vrea să revin. N-aş vrea să îl iau cu mine să călătorim prin toată lumea.”

Andreea Esca: „Simona nu ştie încă dacă va juca în echipa României de Fed Cup, la Cluj , dar ştie sigur că dacă ar putea să repete una dintre cele 3 finale de Grand Şlam aceasta ar fi cea de la Roland Garros.

Simona Halep: „A fost cea mai dureroasă înfrângere, pentru că am fost foarte foarte aproape. Am simţit că nu trebuia să îl pierd. A început ea să joace foarte bine, iar eu n-am mai riscat foarte mult. Dacă eu din momentul acesta în momentul de atunci, cred că aş fi câştigat meciul acela.”

Până la următorul meci în care vom striga cu toţi „Hai, Simona”, ea este un idol în fiecare zi nu numai pentru noi, ci şi pentru copiii de la şcoală socială care-i poartă numele.


Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Sport
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn