Victorie smulsa pe final. Nationala Moldovei de tineret a castigat amicalul cu Armenia, scor 1 la 0. Echipa noastra se pregateste de meciurile din septembrie, din preliminariile Campionatului European.

Publicat:16.08.2018, 11:10


Nationala Moldovei U-21 a jucat dezinvolt in atac, in meciul de aseara, de pe stadionul Zimbru. Vadim Gulceac, Mihai Caimacov, Alexandru Bejan si Ion Dragan au ratat ocazii mari de gol. 

Armenia nu a stat nici ea in aparare, dar a ramas in zece oameni, in minutul 91. Hakob Hakobyan a fost eliminat pentru un fault la Victor Stina. Imediat, moldovenii au obtinut un penalty – unul din jucatorii echipei oaspete a atins balonul cu mana, in careu. Serghei Svinarenco a transformat fara emotii lovitura si i-a adus victoria Moldovei. 

Victor STINA, MIJLOCAS NATIONALA MOLDOVEI U-21: "A fost un meci amical, dar l-am tratat ca atare. Am inceput jocul destul de agresiv. Am fost motivati si, pana la urma, am scos un rezultat pozitiv." 

 Serghei CLESENCO, ANTRENOR NATIONALA MOLDOVEI U-21: "E bine ca am castigat. Asta ne va motiva pentru meciurile oficiale." 

 Nationala Moldovei de tineret va juca acasa, pe 6 si 11 septembrie, cu Belarus si, respectiv, San-Marino. Ambele partide fac parte din preliminariile Campionatului European.