Zi plina de emotii in Premier League. Manchester City a primit trofeul de campioana in Anglia, dupa meciul contra celor de la Huddersfield. In acelasi timp, Arsene Wenger a petrecut ultimul meci de acasa pe banca tehnica a celor de la Arsenal.

Publicat:07.05.2018, 09:30

Manchester City a castigat titlul in Anglia acum doua saptamani, insa abia ieri jucatorii au avut ocazia sa atinga trofeul. Cetatenii s-au bucurat din plin de cel de-al cincilea titlu din istorie.

La finalul partidei contra lui Huddersfield, incheiat la egalitate, scor 0 la 0, fanii celor de la Manchester City au intrat pe teren pentru a sarbatori titlul.Tot ieri, Arsenal Londra s-a impus cu 5 la 0 in fata celor de la Burnley.

La ultimul meci de acasa pentru Arsene Wenger pe banca tunarilor, jucatorii i-au oferit garda de onoare antrenorului, pentru a venera cei 22 de ani petrecuti la Arsenal. Tehnicianul francez a vorbit in fata celor 60 de mii de suporteri prezenti la meci.

Arsene WENGER, ANTRENOR ARSENAL: "Va multumesc ca m-ati tinut atat de mult timp. Stiu ca nu a fost usor! Mai presus de toate, sunt ca si voi un fan al lui Arsenal!"

 Tot ieri, Chelsea a trecut cu 1 la 0 de Liverpool si lupta pentru un loc in Champions League in sezonul urmator.