Dupa ce Autoritatea Aeronautica Civila a anuntat ca in rezultatul finalizarii inspectiei inopinate la Air Moldova au fost depistate mai multe deficiente grave de ordin financiar si a solicitat companiei sa suspende comercializarea biletelor pentru destinatiile pentru care nu exista un orar de zbor aprobat corespunzator pentru exploatarea rutei regulate, reprezentantii Air Moldova au venit cu o reactie. Operatorul sustine ca solicitarea data este nefondata si nelegitima. 

Ultimul update: 24.11.2022, 20:13 Publicat:24.11.2022, 20:13

"In urma declaratiilor Autoritatii Aeronautice Civile, compania Aeriana Air Moldova precizeaza: 

Solicitarea Autoritatii Aeronautice de a stopa comercializarea biletelor pentru sezonul 2023, este nefondata si nelegitima. Implicarea Autoritatii Aeronautice Civile, in activitatea comerciala a companiei aeriene, este un abuz" , au scris reprezentantii Air Moldova.

Totodata, compania Air Moldova anunta ca va veni cu o reactie ampla si o pozitie oficiala in acest sens.

Astazi, Autoritatea Aeronautica Civila a anuntat ca in rezultatul finalizarii inspectiei inopinate la Air Moldova au fost depistate mai multe deficiente grave de ordin financiar. Astfel, operatorului aerian a fost atribuit la a IV-a grupa de risc si le-a solicitat acestora suspendarea comercializarii biletelor pentru destinatiile pentru care nu exista un orar de zbor aprobat corespunzator si autorizatia pentru exploatarea rutei regulate.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.