Viceprim-ministrul pentru Reintegrare, Oleg Serebrian, si reprezentantii Biroului politici de reintegrare au efectuat o vizita de lucru in satul Hadarauti, raionul Ocnita.

Publicat:24.11.2022, 16:57

Potrivit unei note informaative, vicepremierul a avut intrevederi cu reprezentanti ai administratiei publice locale, consilierii locali, intreprinzatori, cadre didactice si medicale, locuitori ai comunei.

Discutiile au fost axate pe marginea problemelor cu care se confrunta locuitorii comunei, fiind evocate si ultimile evolutii din tara, inclusiv criza energetica si social-economica. Tinand cont de faptul ca localitatea se invecineaza cu regiunea Cernauti din Ucraina, fiind si locul prin care intra in Republica Moldova ramura nordica a gazoductului care vine dinspre tara vecina, a fost abordata si tema agresiunii ruse impotriva poporului ucrainean si consecintele sale pentru tara noastra.  

La final, Domnul Iurie Lupu, primarul localitatii, a multumit autoritatilor centrale pentru efortul depus in vederea mentinerii stabilitatii sociale, economice si politice in aceasta perioada complicata.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.