O fotografie cu fostul lider PD in Miami a ajuns la PRO TV. Imaginea ne-a fost transmisa de un vizitator al site-ului pe adresa redactiei.

Publicat:20.11.2019, 13:45

Acesta nu ne-a oferit mai multe detalii, spunand doar ca barbatul care apare in imagini este Vlad Plahotniuc si ca fotografia a fost facuta in Miami.

Si deputatul ACUM, Chiril Motpan, a publicat recent imagini in care ar aparea Vlad Plahotniuc si care ar fi fost facuta in Miami. Motpan afirma atunci ca a primit imaginile cu fostul lider PD de la un moldovean din SUA.

De cand a plecat din tara si a fost anuntat in cautare internationala, Vlad Plahotniuc a aparut in spatiul public doar facand cateva postari pe pagina sa de Faceboook in care a comentat situatia politica din tara. Fostul lider PD nu a venit cu o reactie la imaginile, in care ar aparea acesta, si care au fost publicate pe retelele de socializare.

Vlad Plahotniuc a plecat din tara in luna iunie, imediat ce democratii au cedat puterea. Pe numele lui este pornit un dosar penal pentru de spalare de bani in proportii deosebit de mari.

Autoritatile de la noi au cerut ca el sa fie dat in cautare internationala, insa nu este clar daca Interpol a acceptat sau nu solicitarea, intrucat poza acestuia nu are pe site-ul organizatiei.

Anterior acelasi lucru a fost cerut si Federatia Rusa, Plahotniuc fiind invinuit intr-un dosar pentru trafic de droguri. Interpol insa a refuzat solicitarea, argumentand ca este vorba despre un dosar politic.