Larry Rudolph, managerul cantaretei americane Britney Spears, a declarat ca este posibil ca artista sa nu mai concerteze vreodata.

Publicat:17.05.2019, 11:34

Britney Spears ″nu ar trebui sa mai revina la rezidenta in Las Vegas″⁣ decat atunci cand va fi pregatita fizic si mental, ″⁣probabil, niciodata″⁣, a declarat managerul cantaretei, citat joi de Press Association.

Mult asteptatul stagiu al vedetei la Park Theatre din cadrul Park MGM Las Vegas era programat sa debuteze in luna februarie, insa artista l-a amanat dupa ce tatal ei s-a imbolnavit, scrie Agerpres.

Amanarea a fost urmata de ingrijorari privind starea sanatatii mintale a cantaretei. Ea a comparut saptamana trecuta in fata unei instante din Los Angeles in cadrul unei audieri in procesul de iesire de sub tutela tatalui sau care i-a controlat afacerile in ultimii 11 ani.

Larry Rudolph, care a lucrat cu Spears cea mai mare parte a carierei acesteia, incepand din 1998, a declarat ca artista pop nu ar trebui sa mearga mai departe cu rezidenta in Las Vegas. 

”Ca persoana care ii calauzeste cariera - pe baza informatiilor pe care eu si toti profesionistii care lucram cu ea le-am primit pe baza principiului necesitatii de a cunoaste - din ceea ce am aflat imi este clar ca ea nu ar trebui sa revina la aceasta rezidenta in Las Vegas, nu in viitorul apropiat si, probabil, niciodata″, a declarat Rudolph pentru site-ul TMZ.

“Nu vreau sa lucreze din nou pana cand nu va fi pregatita, fizic, mental si din punct de vedere al pasiunii. Daca acest moment nu vine, nu va mai veni niciodata″, a adaugat managerul.

Spears, in varsta de 37 de ani, a fost plasata sub tutela in 2008 dupa ce s-a confruntat cu probleme personale si psihiatrice.

Fostul sot al artistei, Kevin Federline, a primit custodia baietilor lor, Sean, in varsta de 13 ani, si Jayden, de 12 ani, care isi viziteaza frecvent mama.

Britney Spears a anuntat in luna aprilie ca isi va acorda timp pentru propria persoana.

Ea a anuntat in luna ianuarie ca renunta la toate concertele si angajamentele profesionale programate pentru a fi alaturi de familie dupa ce tatal sau, Jamie, a fost la un pas de moarte, in noiembrie, cand a suferit o ruptura de colon.

Spears a devenit un fenomen in lumea muzicii pop in 1999 odata cu aparitia single-ului sau de debut ″... Baby One More Time″⁣, urmat de hit-uri precum ″⁣Oops!... I Did It Again″⁣.

Sursa: Agerpres