De sarbatori, PSRM ar fi impartit pachete cu produse alimentare. Un barbat din Drochia sustine ca ar fi primit de la socialisti o punga cu ulei, zahar si faina. Rudele acestuia au publicat imagini cu darurile primite pe internet, dar ar fi fost avertizate sa stearga postarea. Membrii PSRM nu ne-au raspuns la telefon ca sa comenteze afirmatiile.

Publicat:10.01.2020, 17:03

O punga cu orez, faina, zahar si paste, dar si o sticla cu ulei, cateva prajituri si o cutie cu pastet - este pomana de sarbatori primita de un locuitor din Drochia.

Mihai MATU, LOCALNIC DIN DROCHIA: “Eu sa ma duc la Igor Dodon sa-i arat.”

“Nu sunt multumit ca m-a chemat ca pe un sarac si mi-a dat-o, ca e de Craciun. Ce Craciun...ca ce a adus acolo.”

Imaginile cu produsele din punga, care au ajuns la barbat tocmai dupa Craciun, au fost postate pe internet de rudele acestuia. Unii membri ai partidului socialist din Drochia le-ar fi spus sa scoata postarea.

Rodica MATU: “Am hotarat sa fac o poza si sa postez pe internet, in grupa Igor Dodon presedintele poporului. Dupa 10-15 minute a sunat de la socialisti si a spus sa stergem prostiile de pe facebook. Am observat ca am fost eliminata din grup si blocata.” 

Postarea femeii a fost si ea stearsa. Am incercat sa vorbim cu membrii PSRM din Drochia, cu serviciul de presa al partidului, dar si cu alti membri, pentru a confirma sau infirma cele spuse, a ne explica de unde banii pentru pachetele oferite, dar si daca au fost repartizate si in alte regiuni, acestia insa nu ne-au raspuns la telefon.