Bataie in plina strada, la Persinari, in judetul Dambovita, Romania. 12 persoane au ajuns la politie dupa ce au inceput sa se loveasca cu topoare in plina zi.

Publicat:19.08.2019, 08:34

Doi tineri s-au luat la cearta intr-un bar, iar apoi si-au chemat rudele in ajutor pentru a-si face dreptate singuri. In urma incaierarii trei persoane au ajuns la spital.

Ionut Mocanu, reclamant: “L-au prins pe nepotul meu la bar, l-au batut patru insi, i-au dat cu cutitul, cu topoarele, cu sticla. Dupa aceea au venit dupa noi acasa, cu masinile, au intrat cu masina in fratele meu, in cumnata mea cu motocicleta.”

Indivizii au venit inarmati cu topoare si cutite si au inceput sa loveasca pe toata lumea din jur.

Trandafira Mocanu, reclamanta: “Eu l-am vazut cu topor si cu cutit si cand l-am vazut pe nepotul meu in halul ala. Daca a intrat cu masina in ei, i-a facut gramada in sant.”

Reporter: “Ce motiv, doamna?”

Reclamanta: “S-au certat copiii, al nostru are 20, al ei 17 ani”.

In urma scandalului, trei persoane au fost ranite si au ajuns la spital, unde au primit ingrijiri. De aici au mers la politie, unde alaturi de celelalte noua persoane implicate, au dat declaratii.

Toti cei implicati in scandal au depus plangeri la politie unii impotriva celorlalti. Politistii i-au audiat rand pe rand, la sectia din Targoviste, iar la finalizarea cercetarilor urmeaza sa se stabileasca exact cine se face vinovat de lovire sau alte violente.

Sursa: