Campioana Moldovei, Sheriff Tiraspol, continua sa faca legea in Divizia Nationala. Ieri, viespile au obtinut o noua victorie dupa ce s-au impus cu scorul de 1 la 0 in fata celor de la Milsami Orhei. Intr-o alta batalie, partida dintre Sfantul Gheorghe si Dinamo-Auto s-a terminat indecis. Dupa 90 de minute de joc, cele doua formatii au iesit cu 1 la 1 de pe teren.

Publicat:18.10.2020, 15:09

Sheriff Tiraspol pare demult sa fi inteles ca nu are rivalitate in campionatul national al Moldovei. Astfel, jucatorii s-au relaxat practic in meciul de ieri cu Milsami si au marcat abia in partea secunda un singur gol. Insa pana atunci, viespile doar s-au jucat cu ocaziile la poarta vulturilor rosii.

Singura reusita de pe arena Sheriff a fost marcata de atacantul din Ghana, Richard Gadze care a si adus victoria tiraspolenilor.

Cu acest prilej, viespile lui Zoran Zekic au ajuns la cea de-a 14 victorie consecutiva in Divizia Nationala si conduc cu demnitate clasamentul general. Intre timp, in partida dintre Sfantul Gheorghe Suruceni si Dinamo Auto s-au inregistrat mai multe goluri, insa oricum o castigatoare nu s-a decis. Cele doua formatii au incheiat meciul scor 1 la 1, ambele reusite fiind marcate in primele 20 de minute de joc.