Moldova a suferit o noua infragere rusinoasa. Aseara, tricolorii au fost invinsi cu 0 la 4 de catre Turcia, chiar in fata propriilor suporteri. Jucatorii nostri au pastrat scorul de 0 la 0 mai mult de jumtate de ora, insa dupa ce au incasat primul gol, a inceput dezastrul.

Publicat:11.09.2019, 17:15

In startul meciului de ieri, tricolorii au dat impresia ca pot tine piept unei nationale superioare, precum e cea a Turciei. Dupa ce mai mult de jumatate de ora ambele echipe au facut schimb de ocazii, in minutul 37, Cenk Tosun a deschis balul.

In partea secunda, turcii au marcat inca de 3 ori. Deniz Turuk a dublat avantajul echipei sale, acelasi Tosun a inscris pentru 3 la 0, iar Yusuf Yazici a stabilit scorul final.

Alexandr SUVOROV, MIJLOCASUL NATIONALEI MOLDOVEI: „Prima repriza am jucat destul de bine, insa, dupa gol, in cea de-a doua repriza, am pierdut total initiativa asupra jocului si vreau sa-mi cer iertare in fata fanilor pentru un astfel de rezultat.”

Hakan CALHANOGLU, MIJLOCASUL NATIONALEI TURCIEI: „Am castigat meciul si suntem fericiti, trebuie sa continuam in maniera aceasta. Orice partida este dificila, respectam echipa Moldovei, dar cred ca noi am iesit invingatori pentru ca am jucat foarte bine si am fost focusati la maxim.”

Dupa aceasta infrangere, Moldova ramane pe penultimul loc in Grupa H a preliminariilor pentru Euro 2020. Urmatorul meci al tricolorilor va fi cel din Andora, care va avea loc pe data de 11 octombrie.