Surpriza uriasa in fotbalul european. FC Barcelona are un nou antrenor. Dupa demiterea lui Valverde, Setien Quique este tehnicianul care va conduce formatia pana in anul 2022.

Publicat:14.01.2020, 16:03

Setien Quique a fost alesul Barcelonei pentru a-i lua locul lui Ernesto Valverde, demis luni seara. Sefii gruparii catalane l-au lasat pe fostul tehnician sa conduca antranamentul, iar apoi i-au comunicat decizia de a-l indeparta dupa insuccesul cu Atletico din Supercupa Spaniei.

Setien Quique, in varsta de 62 de ani, si-a demonstrat mereu admiratia pentru mai multi jucatori ai echipei catalane. El este celebru si pentru o declaratie la adresa lui Leo Messi, al carui tricou îl are acasă, alaturi de cel al lui Modric. Setien este somer din luna mai, de la despartirea de Betis, dar pe banca andaluzilor a reusit sa fie primul antrenor care a batut-o pe Barcelona pe Camp Nou, cu 4 la 3 pe 11 noiembrie 2018.

Ernesto Valverde pleaca de la Barcelona cu 4 trofee in palmares, are doua titluri de campion, o Cupa a Spaniei si o Supercupa. El a lasat echipa pe primul loc in clasamentul La Liga si calificata in optimile Ligii Campionilor.