Intr-un oras din Statele Unite, batalia pentru titlul de primar se da intre doi candidati cu totul si cu totul iesiti din comun. Pentru ca vorbim despre un caine si o capra. Cine va castiga, vom afla abia pe 3 martie. Pana atunci, insa, cei doi contracandidati isi fac campanie in scoli si participa la mitinguri care mai de care mai amuzante.

Publicat:29.01.2020, 23:04

Sammy este un caine antrenat sa salveze oameni, dar si sa gasesca droguri. Cand nu este in misiune, patrupedul merge prin scoli. Toata comunitatea il cunoaste.

Dale Kerber - politist: Toti copiii sunt familiarizati cu el si mereu asteapta sa-i vizitam. Am aflat de acest concurs de la unul dintre elevi. Este o scoala grozava!

Capra Lincoln a castigat alegerile anul trecut si, incurajata de rezultat, candideaza din nou. Sammy spera crede insa ca are mai multe sanse.

Mai ales ca la aceste alegeri pot vota si copiii. Toti cei care voteaza trebuie sa dea cate un dolar. Banii vor fi folositi pentru construirea unui nou loc de joaca.

Bill Humphries: Ne-am gandit sa dam nastere unui trend si cainele care candideaza la primarie sau oricare alt candidat sa o faca ca o campanie pentru a strange bani pentru locul de joaca.

Autoritatile cred ca prezentand animale drept candidati, copiii vor deveni interesati de politica de mici. Iar banii stransi pentru dezvoltarea orasului sunt inca un avantaj.