O femeie de 56 de ani, administratoarea unui bar din Ungheni a fost batuta crunt de un client. Potrivit politiei, tanarul de 29 de ani ar fi baut impreuna cu un prieten, dupa care fiind beat crita a inceput sa faca galagie. Administratoarea a incercat sa-l linisteasca insa, el a luat-o la pumni. Acum batausul risca pana la trei ani de inchisoare.

Publicat:30.08.2017, 15:59


Incidentul a avut loc acum cateva zile intr-un local din Ungheni, insa imaginile surprinse de camerele de supraveghere au fost publicate astazi de agentia de paza. Potrivit politiei, in jurul orei 21:00, in local ramasese doar doi tineri chercheliti, care abia de se tineau pe picioare.

La un moment dat unul dintre ei a inceput sa faca galagie. Administratoarea localului a incercat sa-l linisteasca, insa barbatul a luat-o la pumni. Femeia de 56 de ani, a alerta agentia de paza care a venit in cateva minute si a imobilizat scandalagiul.

Acum acesta este cercetat de politie pentru huliganism si va fi pedepsit in functie de leziunile aduse administratoarei. El risca pana la 3 ani de inchisoare.