Doi hoti de masini au ajuns pe mana politiei. Ultima data ei au furat doua automobile din doua parcari din Chisinau. S-au plimbat cu ele prin oras dupa care le-au lasat pe marginea drumului. Nenorocul hotilor lor a fost ca furtul a fost surprins de camerele de supravghere din parcari.

Publicat:29.06.2015, 13:32

“-Am pornit-o si...- Cum ati pornit-o? -Cu o surubelnita. -Unde ati ajuns cu masina? -Pâna dupa aeroport unde este benzinaria. Iesea fum din motor de parca era ars. Am încuiat-o, am oprit un microbuz si am plecat la Chisinau.”

Astfel cei doi adolescenti de 14 ani, originari din Chisinau si Anenii Noi spun ca au furat primul automobil, de marca Peugeot dintr-o parcare de pe bulevardul Dacia din sectorul Botanica al capitalei. Cealalta masina, de marca Mazda, adolescentii au furat-o de pe strada Zelinschi din acelasi sector.

„-Era geamul din spate deschis. Eu am bagat mâna, am deblocat usile, ne-am urcat si am pornit-o.-De ce ati furat masinile?-Sa ne plimbam.”

Potrivit politiei, cei doi minori nu sunt la prima abatere, iar acum ei sunt cercetati penal pentru furt. Ei risca pana la 5 ani de inchisoare in penitenciarul pentru minori.