Ex-premierul R. Moldova, Valeriu Strelet, sustine ca nu discuta cu Vlad Filat si ca nu a cerut nici o intrevedere la locul lui detentie. Intrebat despre motivele pentru care Filat a ajuns in situaţia in care este astazi, Strelet considera ca fostul premier a depasit anumite linii, scrie ZdG.md.

Publicat:07.08.2018, 06:19

„Cred ca e un caz de crestomatie politica. Atunci când un politician îsi asuma rolul de lider national, nu trebuie sa depaseasca anumite linii rosii sfinte, batute în cuie. Dlui le-a depasit, în întelegerea mea. N-o sa numesc aceste linii rosii, dar partea trista e ca aceste linii rosii sunt calcate în picioare zilnic, de alti potentati ai zilei si nimic nu se întâmpla, pentru ca ei sunt blindati, dotati cu instrumente cu care sa se auto-apere”, a mentionat Valeriu Strelet în cadrul unui interviu pentru ZdG.

Fostul premier a mai precizat ca nu mai comunica nici cu deputatii PLDM care au aderat la PD, mentionând ca fostii sai colegi au fost nevoiti sa treaca în partidul democratilor fiind santajati sau convinsi cu anumite oferte tentante, ce nu au putut fi refuzate.


CITESTE MAI DEPARTE PE ZDG.MD