Se numeste Andrei Rotaru, are 28 de ani, e agent de patrulare si e logodit cu interpreta Tatiana Spanu. Este vorba despre politistul care a refuzat sa vorbeasca in limba rusa cu un sofer din Gagauzia, pe care l-a tras pe dreapta pentru depasirea limitei admise de viteza.

Publicat:15.01.2019, 10:59

Contactata de PRO TV, interpreta Tatiana Spanu ne-a spus ca politistul care a devenit popular dupa ce a refuzat sa vorbeasca in limba rusa cu un sofer din Gagauzia, este iubitul ei si ca se mandreste cu el in orice situatie.

„Este eroul meu in fiecare zi”, ne-a spus Tatiana Spanu. In septembrie anul trecut, cei doi s-au logodit.

Totul s-a intamplat pe un drum din Cimislia. Politistul de patrulare l-a tras pe dreapta pe sofer si, in limba romana, i-a cerut soferului, originar din Gagauzia, sa prezinte actele la control. Enervat, soferul i-a cerut politistului sa vorbeasaca in limba rusa, argumentand ca el nu intelege in limba romana. Politistul a continuat sa vorbeasca in limba romana, sustinand ca el vorbeste limba de stat.

CITESTE SI: Un politist si un sofer nu au gasit limba comuna, dupa ce conducatorul auto a fost oprit pentru incalcarea limitei de viteza: "Fiecare cetatean al Republicii Moldova ar trebui sa cunoasca limba de stat, eu vorbesc in limba de stat" - VIDEO