Cu putina imaginatie si mai multe anvelope uzate, doi angajati de la o vulcanizare din capitala au creat un brad de Craciun iesit din tipare. Pomul este deocamdata de culoare neagra, dar in curand va fi vopsit in verde si impodobit. Inalt de patru metri, bradul atrage privirile trecatorilor.

Publicat:04.12.2018, 15:08


Catalin GORIA, REPORTER PROTV:  “La prima vedere, pare a fi o gramada de pneuri, insa daca ne apropiem, vedem ca anvelopele sunt aranjate in forma de brad. Ca sa semene si mai mult cu un pom de Craciun, acesta va fi vopsit in verde si decorat cu jucarii confectionate din piese de la masini.”

Daca s-ar face un top al brazilor neobisnuiti, acesta ar putea ocupa un loc de frunte. Ideea i-a venit lui Ion, care este mecanic auto la o o vulcanizare din capitala. Ingenios din fire, barbatul spune ca a avut nevoie de 80 de anvelope, pe care le-a adunat din jurul statiei de vulcanizare, si de un plan bine stabilit pentru a ridica pomul.

Ion BEKET, MECANIC AUTO: “ Este amenajat dupa marimea anvelopelor. Nu este haotic este si un calcul, merge marimea mare de jos pe urma mai mic si mai mic.L-am legat sa nui cada cuiva in cap. Dupa revelion il ducem la recicalre. Credca nu il va aprinde nimeni.”

In sapte zile bradul, care nu se va ofili, a fost inaltat. Astazi, barbatii s-au apucat sa-l vopseasca, iar in curand il vor impodobi si ii vor pune luminite.

Mai in gluma, mai in serios Ion spune ca il va scoate la vanzare.

Ion BEKET, MECANIC AUTO: “ Il vindem la jumatate de pret. Daca cel din centru costa un milion, noi il dam cu 500 de mii.”
Bradul cu miros de cauciuc a atras atentia trecatorilor. 

“ Foarte ingenios, frumos, placut ochiului.”

“ Este foarte frumos, dar in centru capitalei  va sta mai bine, langa Guvern. 

“ E frumos, fiecare amenajeaza dupa cum lucreaza credca o sa-l coloreze in verde.”

 In cateva zile bradul va fi “inaugurat”.