Ei sunt primii eroi ai campaniei Daruiesti si Castigi. Au crescut odata cu noi, iar acum au noua ani. Tripletii familiei Buzdugan au fost pe scena de la Daruiesti inca pe cand erau bebelusi. Acum sunt toti in Franta unde invata la scoala si practica sportul. Iar familia lor e si mai mare, fiind completata de un frate mai mic.

Publicat:21.12.2018, 13:46

Pai, sigur ca au toti noua ani daca s-au nascut la cateva minute unul de altul. Bianca, Luca si Seline sunt printre primii care au urcat, mai bine zis au fost adusi in brate, pe scena campaniei Daruiesti si Castigi in decembrie 2009. 


De atunci, au crescut… in ochii nostri. Ne-am bucurat impreuna cu ei cand au reusit sa faca primii pasi. Dar si atunci cand au invatat primele poezii. Chiar si plecati din tara, Luca, Bianca si Seline nu au uitat sa ne surprinda.

De cativa ani s-au mutat impreuna cu parintii in Franta. Acolo, invata toti trei in aceeasi clasa. Vorbesc bine franceza, dar nu au uitat nici romana. Ne-au povestit ce visuri au pentru viitor. 

Toti sunt implicati in diferite activitati. Luca este fotbalist. Seline ia lectii de patinaj artistic, iar Bianca este o buna inotatoare. 

Parintii muncesc mult ca sa le asigure o copilarie fericita. Claudia este patiser. Lucreaza la un restaurant. Familia lor ne-a fost un model de la bun inceput. Claudia este una dintre victimele exploziei din centrul comercial Jumbo din 20078.

Avea rani grave si fata aproape distrusa. Andrei i-a fost alaturi, ajutand-o sa se recupereze. Apoi s-au casatorit si in scurt timp au venit pe lume tripletii. O duceau greu, dar cumsecadenia lor a impresionat telespectatorii PRO TV care i-au sustinut.