La trei zile dupa impactul violent in care s-a pomenit, Igor Dodon s-a afisat pe internet. In filmuletul publicat pe Facebook, acesta apare cu o zgarietura pe nas. Presedintele sustine ca astazi a fost la munca si a si vizitat la spital angajatii SPPS care au fost alaturi de el in ziua accidentului.

Publicat:11.09.2018, 13:30

In filmuletul, fara sunet, publicat astazi pe pagina de facebook a presedintelui, Igor Dodon apare cu o zgarietura pe nas. Totodata, se observa si o vanataie proeminenta, cu care s-ar fi ales in urma accidentului.

Diferenta se observa comparand imaginile de astazi, cu cele din 5 septembrie de la Congresul socialistilor, unde seful statului era invitatul de onoare.

Trei ore mai tarziu, seful statului se afiseaza alaturi de angajatii SPPS care l-au insotit in ziua accidentului. Unul dintre bodyguarzi l-ar fi aparat cu corpul sau pe fiul presedintelui, mentioneaza Igor Dodon in postare.

"Vedeti ca eu sunt cu corset si tu cu spatele. Ce e necesar din partea noastra – o sa aveti tot suportul.”

 Am incercat sa aflam daca Dodon a fost si in vizita la soferul camionului internat la spitalul din Straseni, insa cei din serviciul de presa spun ca nu stiu nimic despre asta. Intre timp, barbatul de 40 de ani care conducea furgoneta, cat si mama presedintelui raman internati.

Femeia s-a ales cu o luxatie la cot, iar conducatorul auto cu o comotie cerebrala.