Accident tragic cu putin timp in urma in capitala. Un barbat si o femeie au fost spulberati chiar langa o trecere de pietoni de pe strada Mircesti din sectorul Rascani. Impactul a fost atat de puternic, incat pietonii care au fost proiectati la cateva zeci de metri au murit pe loc. Martorii sustin ca, cel mai probabil, soferul avea o viteza nebuna.

Publicat:13.02.2016, 16:38


Accidentul s-a produs in jurul orei 18:00. Cei doi pietoni, un barbat si o femeie, traversau strada, cand au fost loviti in plin de o masina de model Hover. Lovitura puternica l-a aruncat pe barbat la zeci de metri distanta, iar femeia a fost proiectata intr-un stalp de iluminat. Medicii au incercat sa-i resusciteze, dar in zadar.

Soferul a refuzat sa vorbeasca in fata camerelor. 

Politistilor insa le-a spus ca pietonii traversau in preajma trecerii de pietoni si nu i-a observat. Martorii insa cred ca el avea viteza mare.

Deocamdata politia nu a identificat cele doua persoane, intrucat niciuna nu avea acte de identitate. Soferul se va alege cu un dosar penal si risca ani buni de puscarie. Acesta urmeaza sa fie supus expertizelor pentru a constata daca a consumat cumva alcool sau a luat droguri.