Mama soferitei Lexus-ului a aparut intr-o inregistrare publicata la o emisiune difuzata de un post ucrainean, la care s-a discutat pe larg despre accidentul de la Harkov. Mama tinerei de 20 de ani sustine ca inca incearca sa ajute familiile victimelor, insa nu a reusit sa le gaseasca pe toate.

Publicat:01.11.2017, 09:54

Iata mesajul inregistrat de mama soferitei Lexus-ului:

"Pentru noi este o tragedie groaznica. Imediat dupa accident, familia noastra a incercat sa acorde ajutor victimelor, care se aflau la spital. Cu regret, nu am putut sa o facem. Ieri am oferit ajutor material unora. Astazi, incercam sa ajutam oamenii din spitalul nr. patru. Din nefericire, nu avem datele familiilor celor care au avut de suferit, ca sa le ajutam. Cerem ajutorul institutiilor sa ne ajute sa rezolvam aceasta problema. Speram ca ancheta si judecata va fi corecta si se va lua o decizie legala in privinta acestui accident. Inca o data, ne cerem scuze de la rudele celor raniti si morti." 

Accidentul de la Harkov a avut loc pe 18 octombrie. Intr-o intersectie, Lexus-ul s-a ciocnit cu un Volkswagen, a derapat si a intrat in 11 pietoni. 5 oameni au murit pe loc, iar o tanara s-a stins ulterior la spitala. Soferita de 20 de ani se afla in arest preventiv pentru 60 de zile. 

AICI GASITI VIDEO CU DECLARATIILE FACUTE DE MAMA SOFERITEI