Au fost agresati fizic si injurati pentru simplul motiv ca aveau parul lung. Este povestea a doi tineri in varsta de 19 ani care au fost tunsi fortat la o benzinarie din Calarasi. Imaginile publicate de ZdG in care cei doi tineri sunt agresati, precum si informatiile despre unul dintre faptasi, care este condamnat pe viata in Italia pentru omor, au starnit numeroase comentarii in societate. Dupa ce acest incident a luat o astfel de amploare, una dintre victime a depus o plangere in acest sens si a oferit mai multe detalii pentru ZdG.

Publicat:18.08.2018, 09:13

Tânarul ne-a povestit ca nu a depus la politie o plângere pentru ca îi era frica de consecinte. Dupa ce a aflat însa ca unul dintre suspecti este condamnat pe viata în Italia, iar subiectul a luat o astfel de amploare, a mers la Procuratura pentru a povesti cum a avut loc incidentul.

„Ne-au vazut si au început sa ne înjure. Am intrat în marchet si ei au dat buzna peste noi. Au spus ca o sa ne bata daca o sa avem parul lung. Apoi au luat un foarfece de la lucratorii de la benzinarie si au început sa îi taie parul prietenului meu”, sustine tânarul.

[...]

Tânarul sustine ca sta acum la Chisinau si îi este frica sa mearga la Chisinau dupa ce a aflat ca unul dintre suspecti a participat la un omor în Italia, scrie ZdG.md.