Oferte fierbinti pentru moldovenii care vor sa plece in vacanta in aceasta perioada. Agentiile de turism ofera pachete la jumatate de pret celor care vor sa sarbatoreasca Revelionul si Craciunul pe stil vechi la pensiunile din Ucraina sau Romania.

Publicat:02.01.2018, 18:33

Nu ne putem bucura de zapada acasa, insa o putem gasi la munte. Acum e musai sa mergem in vacanta pentru ca agentiile de turism vin cu preturi mult mai mici. 

Anastasia CUCIUC, MANAGER VANZARI:  “Cele mai solicitante oferte sunt pentru Romania si pentru Ucraina sau Austria, 120 de euro cu transportul inclus, daca e sa vorbim despre Austria, pretul este 240 de de euro cu micul dejun inclus si fara transport.”

 Totodata agentiile de turism spun ca au oferte si pentru tara lui Mos Craciun, Laponia. Pretul este ceva mai mare, cu tot cu zbor ar ajunge 1300 de euro pe persoana. Daca nu sunteti dornici de zapada pueti opta pentru tariile calde, cum ar fi de exemplu o vacanta in Egipt sau o escapada in Dubai. 

Ion CURMEI, DIRECTOR AGENTIE DE TURISM: “Noi oferim Egipt si Dubai pentru ca au zboruri din Chisinau. Egiptul se solicita cu all inclusiv, la 4 sau 5 stele, preturile incep de la 300 de euro de persoana in aceasta perioada. Preturile sunt mai mici cu 25 de procente.“ 

 Se poate insa mult mai bine. Puteti sa petreceti sarbatorile de iarna in Maldive, insa va trebui sa scoateti din buzunar sume enorme. Preturile pentru un sejur de cateva zile incepe de la 2500 de euro si ajung pana la 4500 de euro. Cei care s-au gandit deja unde vor sa isi petreaca vacanta de vara, de astazi deja pot sa-si faca rezervari. Pentru o saptaman in Turcia, Grecia sau Bulgaria, acum veti plati doar 280 de euro.