Ofiterul Fulger care s-a ales cu o taitura la mana in timpul interventiei de la Botanica unde un barbat a fost impuscat mortal, va fi audiat. Procurorii urmeaza sa afle cum anume a fost ranit. Nu este clar deocamdata de cate ori s-a tras, cert este ca balconul si usa erau ciuruite de gloante.

Publicat:12.09.2018, 13:24

Gratiile de la balconul apartamentului unde s-a produs incaierarea erau astazi smulse, geamul era spart, iar balconul ciuruit de gloante. Oamenii care locuiesc in acel bloc spun ca barbatul in varsta de 53 de ani provoca deseori scandaluri.  

"Eram acasa. Aici erau politisti, ei strigau sa ne dam la o parte. Toti vecinii  au iesit si priveau. Acum cateva zile am auzit strigate, el injura, striga tot timpul.”

“Se certa tare. El striga ca ii omoara pe toti ai sai, acolo era sotia si copiii. Striga injuraturi in strada, ii certa pe toti care mergeau.”

 Acum doua zile, barbatul care locuia in apartamentul concubinei sale, a fost impuscat mortal de ofiterii Fulger, veniti sa faca perchezitii pentru ca acesta era suspectat de huliganism si furt de documente. Individul s-a baricadat in casa si a amenintat ca isi omoara concubina, soacra si cei doi copii. 

Pana la urma, politistii au intrat cu forta in apartament. Si pentru ca acesta i-ar fi amenintat cu un cutit si o sabie oamenii legii au deschis focul. 

Barbatul a decedat ulterior la spitalul de Urgenta. Interventia a fost filmata de la balconul unui bloc vecin, iar in clip se aud foarte multe impuscaturi. Procurorii spun ca in urma unei expertize se va stabili ce tip de gloante s-au folosit si cate au fost trase.

De asemenea, va fi audiat un ofiter care s-a ales cu o taietura la mana, pentru a se stabili daca a fost ranit de barbatul impuscat sau nu. Acum politistul primeste ingrijiri medicale acasa.