Scandal la spitalul Arhanghelul Mihail din capitala. Un pacient s-a plans pe portiile de mancare prea mici. Barbatul sustine ca a primit mai putin decat era indicat in meniu. De partea cealalta, medicii sustin ca acest lucru este imposibil, intrucat procesul de distribuire a bucatelor este verificat minutios.

Publicat:18.04.2017, 13:43

“O bucatica de unt trebuie sa cantareasca 20 de grame. Sa vedem cat cantareste acesta. 12 grame.”

Karl Luganov a fost internat la spitalul Sf. Arhanghel Mihail timp de 2 saptamani, la sfarsitul lunii martie. Chiar din primele zile spune ca a observat ca portiile de mancare sunt prea mici.

Karl LUGANOV, PACIENT: "Intr-o dimineata, pur si simplu ne-am saturat, cand am primit toti bucatele mici de unt si de paine si am luat decizia sa aducem un cantar. Painea trebuie sa ajunga la fiecare om cate 150 de grame, dar era cate 60 de grame.”

Cand au aflat ca incidentul este filmat, barbatul sustine ca angajatii ar fi incercat sa ascunda totul.

Karl LUGANOV, PACIENT: "Portiile sunt foarte mici. La cina, de exemplu, sunt vreo 2 cartofi. La micul dejun putina branza si vreo 2 covrigi si mereu aveai senzatia de foame."

Medicii de la spital au insa o alta versiune.

Loreta ESANU, SEF SECTIE GASTROLOGIE: “El a cantarit abia dupa amiaza. Untul putea sa se topeasca. Cantarul nu stim de unde este adus. Este total neargumentat." 

Totodata, bucataresele sustin ca asemenea situatii nu au mai avut loc pana acum si ca procesul de distribuire a bucatelor este verificat de responsabili.

Totusi, barbatul este hotarat sa-si faca dreptate si vrea sa depuna o plangere la Ministerul Sanatatii.