Serviciul Info-trafic al INP, acum si pe panourile led din capitala. Astfel soferii vor fi informati despre zonele aglomerate din oras strazile unde s-au produs accidente si se circula cu dificultate. Deocamdata exista doar trei panouri care ofera asemenea informatii, iar in curand, oamenii legii vor sa extinda proiectul.

Publicat:22.03.2017, 15:18

Incepand de astazi soferii vor putea vedea pe ce strazi se circula cu dificultate daca vor ajunge la intersectia strazii Ismail cu bulevardul Stefan cel mare. In fiecare zi, pe panoul led instalat acolo vor aparea  informatii despre strazile pe care s-au format blocaje.Deoarece astazi este prima  zi, cand sistemul functioneaza, multi soferi nici nu au observat ce scrie. Asemenea informatii vor fi afisate si pe panourile led instalate pe strada Ciuflea, dar si la intersectia bulevardului Stefan cel Mare cu strada Puskin. Soferii s-au bucurat ca de astazi mai au o sursa de informare. Unii au fost insa de o alta parere.


Serviciul info trafic al INP a fost lansat acum o luna. Informatiile despre ambuteiajele si motivele din care acestea s-au creat sunt plasate pe pagina de facebook a INP, fiind acumulate de la agentii de circulatie, taximetristi si centrul unic de monitorizare a traficului.


De saptamana trecuta, accesand aceeasi pagina, soferii pot sa afle unde se  afla echipajele de patrulare dotate cu echipamentul de masurare a vitezei de tip ,,RADAR".