Tragedia de la Nisporeni. Tatal bebelusului, care a fost gasit fara suflare pe marginea drumului, spune ca nu era acasa cand s-a intamplat totul.

Publicat:28.11.2018, 13:56

Barbatul de 25 de ani sustine ca era la munca in satul Basarabeasca, iar abia azi dimineata a primit un apel si a fost anuntat despre tragedie.

Un bebelus de un an a fost gasit fara suflare in aceasta dimineata pe marginea unui drum dintr-o localitate din Nisporeni.

Bebelusul ar fi fost lasat acolo de catre mama sa, spun politistii. Potrivit politiei, copilul a fost gasit fara suflare, in aceasta dimineata, de catre un locuitor al satului, care a alertat autoritatile. Veniti la fata locului, oamenii legii au stabilit ca micutul a murit inghetat.

Ulterior, acestia au gasit-o pe mama bebelusului, o femeie de 29 de ani. Aceasta le-a spus politistilor ca aseara s-a pornit cu micutul la vecini, iar dimineata s-a trezit singura acasa. Femeia sustine ca era beata si nu isi aminteste unde si-a lasat copilul. Pe cazul dat a fost pornit un proces penal. Femeia risca 4 ani de puscarie.

In aceasta seara, la ora 18:00, in Scuarul Catedralei mai multi oameni vor organiza un flashmob.