Va pregatiti sa faceti reparatie sau facturile la caldura v-au cam fript la buzunar in aceasta iarna, atunci puteti merge la expozitiile care s-au deschis astazi in capitala. Acolo veti gasi ultimele tendinte in domeniul constructiilor si energiei. In prima zi vizitatorii nu prea s-au imbulzit pe la stand-uri.

Publicat:22.03.2017, 17:50


Cea mai multa lume s-a adunat la stand-ul unei companii care a prezentat casa inteligenta. Oamenii au ramas impersionati de modalitatile de conectare a luminii de la distanta, programare automata a aspiratorului, a jaluzelelor, a draperiilor si a aparatului de aer conditionat.

"E o expozitie foarte buna, am aflat lucruri noi, despre noile tehnologii. M-a impresionat casa inteligenta care poate fi reglata cu ajutorul smartphonu-lui. Cred ca oricine ar gasi aici ceva interesant."

"Pentru regimul automat, aspiratorul dat trebuie pornit de la baza. Acest aspirator, poate fi reglat atat automat cat si manual."

Olga ONCEA, MANAGER VANZARI: “In baza unui smartphone simplu sau a  unei tablete, puteti sa controlati orice sistem din casa dvs, incepand de la  iluminare si..cu  sist. de securitate. Puteti schimba  chiar densitatea luminii...Daca  plecati de acasa, sistemul face  lucrurile in locul dvs. “

Unii vizitatori ai expozitiei spun ca au gasit aici multe lucruri interesante, insa preturile sunt cam piparate.

"Absolut tot m-a impresionat, numai nu avem bani. Dar ce a-ti vrea sa va cumparati? Multe… Dupa  preturi, nu ne permite buzunarul."

La expozitie au fost prezentate si diverse tipuri de seminee. Pretul acestora variaza in functie de marime si model.

Galina CERNOV, REPREZENTANT COMPANIE: ”La solicitarea beneficiarilor, aducem si seminee bio.”

Interesati de aceasta expozitie a fost si un cetatean al Germaniei, care isi vinde produsele pe piata noastra de mai bine de trei ani. 

Daniel BOHACEK, MANAGER INTERNATIONAL: “Ma aflu aici la clientul meu. Îmi vând produsele de trei ani aici. Este un partener puternic pe piata”.

Natalia IVANOV, ORGANIZATOR EXPOZITIE: "Participantii nostri au adus multe echipamente  noi, si sisteme, casa inteligenta,  de alimentare cu energie electrica, materiale de constructie, echipamente. ”

La eveniment au participat in jur de 200 de companii din sase tari. Expozitia va fi deschisa pana pe 26 martie.