Se grabeau la o inmormantare la Straseni, insa au ajuns intr-un tractor. Microbuzul in care se aflau 7 oameni, toti membri ai aceleiasi famimilii s-a ciocnit cu tractorul in apropiere de Truseni in aceasta dupa-amiaza.

Publicat:09.11.2016, 15:08

Olesea SERETAN: "Mama noastra e decedata si noi veneam de la Chisinau cu lucrurile pentru deces. Atat de aproape era ca nici nu am dovedit, a franat cat a putut...si ne-am lovit. Ne-am speriat."

In microbuzul de model KIA se aflau 7 persoane, printre care si doi copii. Vehiculul s-a izbit violent de un tractor care tocmai isi facuse plinul la o statie peco si iesea de la benzinarie.

Constantin BOCARI, SOFER MICROBUZ: “Eu l-am vazut ca iese, tractorul s-a indreptat dar remorca a ramas in mijlocul drumului. Eu nu aveam in alta parte sa ma duc si am lovit direct in el. Masina a intrat la dansul sub remorca si m-a adus pana aici.”

De cealalta parte, barbatul care conducea tractorului sustine ca s-a asigurat inainte sa iasa de la statia de alimentare.

Iurie HIRJAU, SOFER TRACTOR:" Masina era mai departe, mai incolo de placatul cela, si sa trec drumul in partea asta, aceasta nu este o masina care sa treaca cu viteza. Cand ma uit, m-a lovitel venea cu viteza mare, ca nu are nici frana."

Nimeni nu a avut de suferit, iar in ajutorul celor din microbuz au venit rudele care au luat lucrurile pentru inmormantare. Oamenii legii investigheaza cazul, iar soferul care se face vinovat risca o amenta de 1000 de lei si 5 puncte de penalizare.