Ziua Nationala a Austriei a fost marcata la Chisinau de catre ambasada acestei tari in Republica Moldova, sub inaltul patronaj al Ambasadorului Austriei, Christine Freilinger si sotul acesteia. Invitatii serii au fost mai multi oficiali din tara noastra, dar si o delegatie din Austria. Oaspetii au fost intampinati de o atmosfera festiva, cu muzica si cu un décor elegant in stil vienez.

Publicat:30.10.2018, 07:40

Christine FREILINGER, ambasadorul Austriei la Chisinau: "Austriecilor le place sa sarbatoreasca Ziua Nationala a Austriei. Din acest punct de vedere, austriecii le seamana un pic moldovenilor, le place muzica, sa cânte, sa danseze, costumele nationale. Le sunt foarte recunoscatoare companiilor austriace din Moldova. Cred ca acesta e viitorul, sa avem tot mai multe companii austriace aici".

Grawe Carat a fost aici de la început, introducând nu doar tehnologia moderna si o noua viziune în businessul de asigurari, dar, de asemenea, a devenit un important partener  pentru ambasada Austriei si pentru domeniul businessului de aici.

Partenerul principal al evenimentului a fost compania austriaca de Asigurari GRAWE Carat, companie ce si-a reconfirmat  in cei 15 ani de activitate in tara noastra, pozitia de promotor al valorilor si standardelor europene.

Veronica MALCOCI, director general GRAWE CARAT: "Pentru compania Grawe Carat, Ziua Nationala a Austriei este un eveniment foarte important, dar si o ocazie de a face un bilant".

Anual la 26 octombrie este marcata Ziua Nationala a Austriei.   

*Acest articol este un produs comercial