Competitie stransa la Uite Cine Danseaza, unde concurentii lupta pentru un loc in finala. La spectacolul de aseara, cele sase perechi au prezentat cate doua coregrafii. Au inceput cu dansuri traditionale romanesti si au continuat cu coregrafii spectaculoase de dans sportiv.

Publicat:18.04.2017, 14:25


Mirii, Alex Velea si Ecaterina Dosan, alaturi de nasii, Marius Manole si Olesea Nespeac au adus pe scena un scurt fragment de nunta. Au dansat pe ritmuri de taraneasca si batuta, care au umplut sala cu energie.

Spectacolul a continuat cu un dans transilvanean prezentat de Nicolae Curnic si Anca Serea, alaturi de Antonia si Paolo. In a doua parte a emisiunii, participantii au trecut la dansul sportiv. Marius si Olesea au dansat salsa. Cei doi au exprimat perfect adolescenta pe melodia Ani de Liceu.

Apoi pe scena si-au facut aparitia tiganii, acestia fiind Alex si Ecaterina. Odata cu ei a dansat si publicul. Ultima pereche care a intrat pe ringul de dans a fost formata din Anca si Nicolae, care au dansat salsa. Au avut o coregrafie frumoasa, pentru care au fost laudati de juriu.

La final, Antonia si Paolo au aflat ca au acumulat cele mai putine voturi, astfel pentru ei competitia s-a incheiat. Lunea viitoare, cele cinci perechi vor avea de pregatit cate trei dansuri.