Inca sapte cupluri au intrat aseara in ring la Vocea Romaniei! Antrenorii au ales piesele pentru concurentii din echipele lor, alaturi de care au lucrat pentru aduce pe scena momente memorabile, care sa imbine perfect muzica, teatralitatea si coregrafia.

Publicat:10.11.2018, 12:55

Toţi au demonstrat ca merita sa fie în competiţie, însa numai opt merg în etapa urmatoare, una dintre concurente fiind salvata de Irina.

Cea de-a treia runda de Confruntari a sezonului 8 Vocea României a fost lider de audienţa pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, show-ul a înregistrat 8.3 puncte de rating şi 24.2% share, faţa de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut 4.6 puncte de rating şi 13.5% share.

Pe întreaga durata de difuzare, la nivel naţional, peste 1.3 milioane de telespectatori au urmarit spectacolul de la Vocea României, iar în minutul de maxima audienţa de la 20:48, peste 1.9 milioane de români au fost cu ochii pe cea mai tare competiţie a vocilor.

Înca opt concurenţi merg în etapa urmatoare

Antrenorii au mizat vineri seara şi pe originalitate, nu numai pe calitaţile vocale ale concurenţilor din echipele lor. Aceştia au reorchestrat melodii cunoscute, pe altele le-au schimbat dintr-un stil într-altul şi au trimis în ring şapte cupluri care au stârnit reacţii incredibile în sala şi care, dincolo de prietenie, au luptat pentru un loc în etapa urmatoare.

Tudor, Irina, Andra şi Smiley au fost puşi în dificultate atunci când au fost nevoiţi sa aleaga cu cine merg  mai departe, însa şi-au facut recomandari şi au încercat sa se ajute în luarea deciziilor, spunându-şi sincer parerea despre performanţele vocale ale participanţilor.

Echipa Tudor a impresionat publicul şi în cea de-a treia runda de Confruntari prin doua dueluri pline de forţa: Alma Boiangiu vs Mara Captaru şi Dana Olteanu vs Luiza Cobori. Toate cele patru fete au încântat cu vocile lor şi cu modul în care au interpretat piesele, însa Tudor a ales în final sa continue competiţia cu Alma şi cu Dana.

Echipa Irina a avut aseara în ring doua dueluri: Feihong Basigu vs Ştefania Roman şi Odri Bârca vs Alina Statie. Ei au prezentat doua dintre cele mai originale momente de la Vocea României, Irina a analizat foarte bine evoluţia lor şi a decis sa mearga mai departe cu Feihong şi cu Alina, însa a salvat-o şi pe Mara Captaru, care iniţial era în echipa Tudor.

Echipa Andra a fost reprezentata de patru fete cu voci fenomanale, care au rasunat în întreaga sala: Cristina Budeanu vs Silvia Preda şi Claudia Negruţ vs Nicoleta Oancea. Cele doua confruntari au impresionat publicul, iar Andra a fost extrem de mândra de evoluţia concurentelor, aşa ca i-a fost foarte greu sa aleaga. În final, antrenoarea a decis, cu lacrimi în ochi, sa le pastreze în echipa ei pe Cristina şi pe Nicoleta.

Echipa Smiley a trimis în ring doi concurenţi cu un potenţial vocal uriaş: Daria Mirea şi Bogdan Ioan. Concurenţii au cântat incredibil, iar vocile lor au sunat foarte bine atât împreuna, cât şi separat. Smiley s-a gândit foarte bine la alegerea sa şi în cele din urma a decis sa continue competiţia cu Bogdan.