Anisoara Loghin, asa cum nu ai mai vazut-o! Te-ai obisnui sa o vezi serioasa, sobra, prezentandu-ti viata oamenilor asa cum este ea, pe alocuri trista, dura si cu probleme. Uite ca de maine, colega noastra va avea o noua imagine, o noua casa si o misiune mai grea. De maine, Anisoara Loghin va prezenta emisiunea O Seara Perfecta. O provocare destul de grea, careia abia asteapta sa-i faca fata.

Publicat:14.01.2018, 15:29

Credeai ca s-a retras din lumina reflectoarelor? Uite ca nu. 

Dupa 3 saptamani de absenta, Anisoara Loghin revine pe micile ecrane! De data aceasta intr-un alt format, intr-un alt studio, cu sufletul deschis si dornica sa iti aduca caldura si surprize placute seara de seara.

O provocare destul de grea pentru noua prezentatoare a emisiunii “O Seara Perfecta”. Un nou an, un nou inceput si o groaza de emotii.

O lume pe care abia asteapta sa o descopere impreuna cu tine, cel de acasa.  Iti va aduce cele mai frumoase si de succes povesti, personaje interesante si emotii sincere.

Nu rata emisiunea de maine. Anisoara Loghin te asteapta in fiecare seara de luni pana vineri de la ora 16.00, doar la  PRO TV.