Editia de aseara de la Master Chef a insemnat emotii si speranta. Concurentii au avut de trecut, mai intai, de proba cutia misterelor, iar apoi au evadat intr-un sat din Romania. Acolo au avut de gatit pentru copii saraci.

Publicat:18.04.2017, 16:42


Cutia misterelor a fost prima proba. Pe masa fiecaruia a fost pus un ingredient surpriza. Din bors, bucatarii au avut de pregatit orice isi doresc, important sa fie gustos si pe placul juriul. La finalul probei, cei trei experti au ales farfuria care a aratat cel mai prost si au eliminat un participant.

Pentru urmatoarea provocare, bucatarii au ajuns intr-un sat din Oltenia. Acolo au gatit pentru copii saraci, asa ca proba a fost una emotionanta. Totusi, certurile au fost la ordinea de zi. Dupa trei ore, bucatele au fost gata si servite copiilor. Galagie mare a fost cand s-a adus desertul.

Copiii au devenit pentru putin timp jurati si au ales echipa care le-a placut cel mai mult. Concurentii care au purtat sortul albastru au invins, respectiv cei cu rosu au ajuns la testul sub presiune. Au avut la dispozitie doar 30 de minute pentru a gati ceva gustos. A fost o proba dificila pentru Alexandru, care a lasat sortul pe masa si a plecat acasa.