Lorena Bogza cu ochii in lacrimi atunci cand vorbeste de micuta sa. Aseara, prezentatoarea talk-showului "In Profunzime", de la Pro Tv, a primit titlul de mamica anului 2014, lucru care a emotionat-o enorm. S-a intamplat in cadrul unui concurs desfasurat de o revista autohtona, unde au fost desemnate cele mai de succes femeie ale anului 2014.

Publicat:07.12.2014, 12:45

Lorena BOGZA, PREZENTATOARE PRO TV: "Sunt cea mai fericita mamica. Este un premiu care ma onoreaza."

Lorena a nascut pe 25 martie o fetita pe nume Daria. Si daca colega noastra a lacrima, cea care de-a dreptul a plans de emotii a fost Teo Trandafir, venita din Romania pentru a prezenta evenimentul. Prezentatoarea TV a fost suprinsa atunci cand i-a fost desemnat premiul femeia legenda.

Cel mai bun model al anului a fost desemnata Alexandrina Turcan. Tanara se poate lauda cu aparitii pe cele mai renumite podiumuri si lucreaza cu agentii cotate din New York, Milano, Paris, Londra si Barcelona. De frumusetea ei a ramas foarte impresionata Teo Trandafir, care a si venit imediat cu o propunere.

Tot la eveniment a fost desemnata si cea mai buna voce, care in acest a mers catre Dara, iar trofeul politicianul anului a mers la ministrul culturii.

Femeia anului 2014 a fost aleasa Ministrul de Externe, Natalia Gherman, care insa nu a fost prezenta la eveniment.

Aseara s-au oferit premii in 10 categorii. Evenimentul are loc anual si este organizat de o revista autohtona.