Dupa rusi si englezi, vin croatii. Suporterii din aceasta tara au aruncat cu torte pe teren in timpul meciului de aseara cu Cehia. Pentru cateva minute partida a fost intrerupta. In tot acest timp, jucatorii Croatiei au incercat sa-si potoleasca suporterii. Acestia nu s-au calmat si au aruncat cu petarde, una dintre ele chiar i-a explodat unui steward la picioare, acesta cazand pe gazon.

Publicat:18.06.2016, 12:50


Era minutul 86 al meciului cand suporterii croati au inceput sa-si impuna prezenta pe stadion. Acestia au inceput sa arunce cu petarde si torte pe teren. Arbitrii au decis sa opreasca partida pentru cateva minute, iar unul dintre angajatii stadionului a fost ranit.


In tot acest timp, fotbalistii croati au incercat sa-si potoleasca suporterii. In cele din urma, jocul a fost reluat dupa cinci minute. Se pare ca fanii Croatiei planuisera sa arunce cu torte pe finalul meciului pentru ca Federatia Croata de Fotbal sa primeasca sanctiuni, cele doua parti fiind intr-un razboi direct. Un asemenea incident a avut loc si in timpul meciului dintre Turcia si Spania. Dupa ce echipa lor a pierdut cu 3 la 0, fanii turci au aruncat cu torte pe teren. Totusi, cei care au facut-o au fost retinuti de politie.